ABOUT

Na jaren te hebben gewerkt als inkoper in de mode-industrie, ontdekte Gerline terloops haar liefde en talent voor (personal)-styling. Ze besloot dit om te zetten in een fulltime carrière als stylist op verschillende vlakken, van tv-commercials en editorials voor grote tijdschriften tot de personal styling van verschillende persoonlijkheden, bekend en onbekend. Eigenhandig ziet ze wat ze mensen kan teruggeven met haar werk, wat haar motiveert meer mensen op te leiden tot zelfstandig style coach.

Oke, dat was even een korte trip down memory lane. Terug naar het nu. En het ‘nu’ van Gerline is nog altijd mode en styling, met een focus op verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Want kleding is één van de manieren om te communiceren met jezelf en de buitenwereld.

In een wereld die zich steeds meer profileert door uiterlijk vertoon, zoekt Gerline juist naar het persoonlijke. Naar een wereld waarin we minder oordelen en veroordelen. En dat begint met respect en bewondering voor jezelf. Gerline helpt met haar styling een (nieuw) stukje identiteit bloot te leggen en te laten floreren.

“Ik wil graag jouw persoon vertalen naar de kleding die je draagt en het persoonlijk maken. Mijn streven is niet iemand in de nieuwste trends te stoppen, maar het beste in je naar boven te halen. Het innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans te brengen, dat het klopt wat je ziet. Rekening houdend met persoonlijkheid, kleur, stoffen en materialen. Geen outfit is compleet zonder gevoel en emotie. Ik weet mensen uit hun comfortzone te halen, zonder afstand te doen van karakter. Het moet ten alle tijden blijven aansluiten bij wie jij bent. Als ik dat kan creëren en iemand staat daar voor open, dan is mijn werk geslaagd.”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *